arama

Faizsiz Ev Almanın Yeni Yöntemleri

• admin

Orta gelirli aileler için ev almak çok büyük bir sorun haline geldiği günümüzde, birçok firma bu konuyu hem kendi lehine hemde vatandaşlar için olumlu hale getirmişlerdir. Müslüman bir ülke olarak faizin haram olmasıyla birçok vatandaşımız konut kredisi çekememektedir. Bu nedenle faizsiz sitemler ile ev sahibi olma yollarını aramaktadırlar. Bu durumu fırsata çeviren firmalar, Faizsiz ev almak isteyen birçok kişiyi ev sahibi yapma yolunda ilerlemektedirler.

Şuan ülkemizde aktif ve bilinen 6 adet faizsiz ev alma imkanı sunan firma bulunmaktadır. Bilgi Müzesi olarak her firmayı inceleyerek sizlerle paylaşmak istedik. Her firmanın kendi içinde çalışma şekli ve faizsiz ev aldırma yöntemi bulunmaktadır. Bu yazımızda firmaların kısaca bilgilerinde bahsedeceğiz. İlerleyen yazılarımızda daha ayrıntılı bilgilerini de paylaşacağız.

Günümüzde konut kredisinin çok yüksek olmasından olayı kredi kullanacak vatandaşlarımızı da bu faizsiz sistemlere yöneltmektedir. Bu sistemler sayesinde birçok küçük, orta ve yüksek gelirli ailelerin ev sahibi olduğunu biliyoruz. Sizler için araştırdığımız; Birevim, Eminevim, Fuzulev, Hedef Evim, Finansevim ve Faizsizevim firmaların bilgileri aşağıda yer almaktadır.

EMİN EVİM FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

Türkiye’nin ilk ve şuan en büyük faizsiz sistemi olan Eminevim firması, 1991 yılında Eminotomotiv olarak bu sisteme dahil olmuştur. 1991-2004 yılları arasından otomotiv sektöründe sağladıkları faizsiz sistemi, konut sektörüne dahil ederek 2004-2005 yıllarından Eminevim şirketini hayata getirmişlerdir. Neredeyse Türkiye’nin her ilinde şubeleri bulunmaktadır.

Sistemin köklü firmalarından olan Eminevim; birçok kampanya ve çalışma sistemine sahiptir. Şuan bünyesinde 6 adet çalışma modeli yer almaktadır. Evimevim bu süre zarfında şirketi çok büyüterek, vatandaşın almak istedikleri eve finansal olduğu gibi kendi yaptıkları projelerden de faizsiz ev satmaktadır. Eminevim her firma gibi sadece konut değil arsa, araba, ofis… birçok mülke finansal olmaktadır.

FUZUL EV FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

En eski 2. kuruluş olan Fuzulev, Eminotomotiv’in doğuşunun 1. yılında yani 1992 yılında Fuzul Otomotiv olarak hayatımıza girmiştir. Faizsiz araba veren Fuzul Otomotiv, 2000 yılında konut sektörüne girmesiyle faizsiz sistemi konuta yansıttılar. Bu sayede Fuzulev şirketi doğmuş oldu. Fuzulev ile Eminevim arasında 1 yıl olmasına rağmen Eminevim kadar büyüyememişti.

Şuan bünyesinde 4 adet kampanya bulunmaktadır. Bu sistemler dönemsel olarak değişebildiği gibi büyük avantajlarda sunmaktadır.

BİREVİM FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

Birevim firması 2016 yılında tasarruf üzerine ev alabilme sistemlerinden biri olma yoluna girmiştir. Diğer sistemler gibi düşük ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapma üzerine kurulmuş şirkettir. Birevim firmasında alacağınız evin fiyatına göre sisteme dahil olarak belirli taksitler doğrultusunda kura sırasına göre ev sahibi olmaktasınız. Peşinat ödeyerek veya peşinat ödemeden sisteme dahil olabiliyorsunuz.

Birevim firmasının bünyesinde barındırdığı 4 adet sistem bulunmaktadır. Bu sistemler sayesinde istediğiniz evi faiz ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Bir evim firması ile ev alımı dışında; arsa, dükkan ve araba da alabilirsiniz. Araba satışları için yan firması olan BİRARABAM üzerinden ilerlemektedir. Birevim firması çok kısa bir sürede büyüyerek 2018 yılında birçok ödüle layık görülmüştür.

HEDEF EVİM FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

Aydın Holding kuruluşu olan Hedef Evim, faizsiz ev almak isteyen vatandaşlara çözüm olmak amacıyla 2017 yılında kurulmuş bir kuruluştur. Hedef Evim; başta ev olmakla beraber faizsiz sistem bünyesinde çeşitli gayrimenkuller ve taşıtlar alma imkanı sunmaktadır. Bu sisteme dahil olan kişiler belli kurallar çerçevesinde finansal destek olup ev sahibi oluyorlar.

Hedef Evim sadece ev alımlarını finanse etmiyor. Eve ilave olarak arsa, arazi, iş yeri, otomobil ve diğer araçların alımlarını da Hedef Evim ile yapmanız mümkün. Hedef Evimde şuanda aktif 3 farklı yöntemle sisteme dahil olunabiliniyor.

FİNANS EVİM FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

Son dönemlerin yeni kuruluşlarından olan Finans Evim, 2017 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Birçok vatandaşa faizsiz konut ve araba sahibi yapmak için ola çıkan firma 4 adet paket sistemi ile hizmet vermektedir. Her sistemde olduğu gibi peşinatınız olmadan da sisteme dahil olabiliyorsunuz. Yeni olan kuruluşun Türkiye genelinde çok fazla şubesi bulunmamaktadır. Ancak birçok ilimize Gezici Tasarruf Aracı ile hizmet götürmektedir.

FAİZSİZ EVİM FAİZSİZ EV ALMA SİSTEMİ

Faizsiz ev sahibi olabilme sisteminin son halkası Faizsiz Evim firması 2018 yılında EMR GROUP tarafından kurulmuştur.  Çok yeni olan firma hakkında çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Bilgilere göre Faizsiz Evim firmasının şuan sadece bir şubesi bulunmaktadır. Şube Kayseri’de yer almaktadır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.